Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

488 commentaren van in totaal 488 beoordelingen
Service
Dhr. J. Fakkeldij (Den Helder)
17/10/2018
7

Auto wordt thuis opgehaald in Den Helder en 's avonds weer terug bezorgt. Tussentijds gebeld dat de achterbanden vervangen moesten worden, met direct de prijsopgave. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Service
Elles Kwantes (Zwaag)
17/10/2018
9

Er moet nog ruimte zijn voor een 10. Verder zijn we erg tevreden, zowel over de service als over het personeel. Er wordt (kostenbesparend) met je meegedacht.

Service
nicobeers105@gmail.com (Oudkarspel)
17/10/2018
8

Een correcte garage.

Service
Wit.aj (Sintmaarten)
17/10/2018
9

Vriendelijk,mee denken,goede kennis van zaken,

Service
mevr. kuijs (heerhugowaard)
11/10/2018
10

Vriendelijk en heel netjes geholpen en een supergoede service.

Service
Dhr. Boddeveld (Heerhugowaard)
05/10/2018
10

Zeer goede en persoonlijke service, zijn flexibel en denken met je mee.

Service
Fam. Everhardus (Julianadorp)
05/10/2018
10

Prima vriendelijk contact, uitstekende service, bekwaam personeel!

Service
Ludwig Eevenaar
05/10/2018
10

competente medewerkers

Service
mw. J. Verbeek bc. (Schagen)
05/10/2018
10

Zoals al eerder vermeld, dat heldere en duidelijke communicatie en afspraken te maken zijn.Gewoon goed!

Service
Piet Meester (Koedijk)
05/10/2018
8

Goede service. Strakke afspraken. Werd telefonisch op de hoogte gehouden van het verloop. Gaven indicatie van de kosten.

Service
j c ligthart (tuitjenhorn)
26/09/2018
9

ik ben erg tevreden over de manier van de afspraak en de manier zoals je tewoort word gestaan je bent geen nummer

Verkoop
Peter Mollema (´t Zand)
20/09/2018
10

Ontvangst is voortreffelijkUitstekend te woord gestaan.Goede uitleg

Verkoop
E. Van Alphen (Den Helder)
19/09/2018
10

Het verloop van bezichtigen, proefrijden, informatie en overgaan tot aankoop verliep op een zeer prettige manier.De showroom ziet er uitnodigend uit, de verkopers zijn vriendelijk en vakkundig.Zeer tevreden met de gang van zaken vanaf aankoop tot levering.

Service
mevr. kuijs (Schagen)
19/09/2018
8

We hebben goede tijden en slechte tijden gehad met elkaar maar ze doen er altijd alles aan om je toch weer tevreden naar huis te sturen. Waardevol en fantastische mensen werken daar vooral in de garage zijn echte toppers!

Service
Dhr. B.J. Blom (Breezand)
17/09/2018
9

Op de juiste wijze klantvriendelijk geholpen.

Service
Tineke Schots (Julianadorp)
17/09/2018
9

Erg vriendelijk. Altijd een welkom gevoel. Het is er netjes en de koffie staat klaar. Een onverwachte reparatie (klein) kan gelijk worden gemaakt.

Service
W Alkema (Kreileroord)
13/09/2018
10

Prima service, goede uitleg, zeer nette persoonlijke afhandeling. Zeer tevreden en dat al jarenlang!

Service
Jan Batenburg (Den Helder)
06/09/2018
8

je wordt netjes en juist behandeld en de service is goed gewoon doorgaan hiermee

Service
M. Brethouwer
29/08/2018
8

Goede dienstverlening en uitleg. Duidelijke rekeningen. Er wordt gebeld als er iets bijzonders is. En als je even moet wachten weet je van tevoren hoelang, dus je kunt even met een leenfiets de stad in.

Verkoop
Alex Seagal (Julianadorp)
27/08/2018
9

goede service

Service
William Broens (Schagen)
22/08/2018
8

Heel prettig ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. Heel transparant over wat er gaat gebeuren en wat het kosten gaat.

Service
Hans (Den Helder)
15/08/2018
10

Uitstekende garage. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie wachtruimte en als je niet kunt of wilt wachten, wordt de auto gehaald en weer retour gebracht. Top!

Service
Jac van Etten (Den Helder)
15/08/2018
8

Vriendelijk en vakkundig

Service
J.J.van der Fluit (Waarland)
15/08/2018
8

omdat ik een 8 meestal de hoogste cijfer die ik altijd geef

Service
K.W. Doets (Oudesluis)
08/08/2018
9

Klantvriendelijk en deskundig.

Service
R van Aart (Dirkshorn )
08/08/2018
10

Topservice en zeer klantvriendelijk

Service
E. Jaarsma (Oudesluis)
01/08/2018
8

Cijfer 8 is een mooi cijfer

Service
Wim Dekker (Schagen)
25/07/2018
9

Altijd een prima advies en nette behandeling, zeer tevreden dus.

Service
Jan Ravenstijn (de cocksdorp)
24/07/2018
10

Het contact is prettig, er wordt meegedacht en alles is bij terugkomst schoon en in orde

Service
Rick Nuijens (Julianadorp)
24/07/2018
10

vriendelijk, behulpzaam en duidelijk informatie word er verstrekt en gegeven.

Service
Ineke Heinen (Alkmaar)
20/07/2018
9

zeer prettig contact met de medewerkers, ik voel me er thuis. Er wordt naar oplossingen gezocht wanneer daar aanleiding voor is. Heb minder goede ervaringen met een andere Toyota dealer.

Service
Mevr. M. Dijkstra
18/07/2018
10

De hulpvaardigheid, de vriendelijkheid, de auto weer veilig op de weg krijgen en het meedenken in oplossingen vindt ik persoonlijk een hele fijne ervaring. Eerdere reacties staan voorafgaand aan.

Service
Henk Jonkers (Winkel)
16/07/2018
10

Het personeel aan de receptie is altijd vriendelijk en behulpzaam als er bv een lamp of ruitenwisser tussentijds vervangen moet worden.

Service
Surinder Sandhu (Julianadorp)
13/07/2018
9

Wij zijn zeer tevreden met de service, de vakkennis en klantenvriendelijkheid van Louwman Schagen.Er wordt altijd naar de beste optie gekeken.

Service
Dhr. R. Boersma (Den Helder.)
12/07/2018
8

Reeds ingevuld.

Service
Fam van Deurzen
12/07/2018
10

Prima dealer. Altijd vriendelijk en betrouwbaar

Service
Mw Breen
12/07/2018
9

Al ruim 40 jaar bij deze garage, naar volle tevredenheid

Service
Donker
11/07/2018
9

Goed gehopen

Service
John Schilder (Schagen)
11/07/2018
8

Conform afspraak gewerkt en loopt weer als een zonnetje

Service
Jasper Mets
02/07/2018
9

Een bedrijf met uitstekend en beschaafd personeel dat immer voor de klant gereed staat!!!!!

Verkoop
D.C. Valk
21/06/2018
7

5 keer afleverdatum verschoven, volgens mij lag dit waarschijnlijk niet aan Louwman Schagen, maar aan de importeur. Heb overigens na een aantal weken wel een leenauto gekregen, dat is een positieve ervaring geweest.

Service
Mevr
21/06/2018
10

Je wordt goed geinfomeerd ,je weet wat het ongeveer gaat kosten en voor mij belangrijk je mag er blijven wachten met n kopje koffie in n prachtige ruimte waar aardige mensen werken

Service
J.N Kooijman
15/06/2018
2

veels te duur

Service
Mevr. v. Daalen (Anna Paulowna)
14/06/2018
8

altijd tot heden vriendelijk geholpen.

Service
E. Smits (Den Helder)
13/06/2018
10

Louwman Schagen is een uitstekende dealer met zeer vakbekwaam en bijzonder vriendelijk personeel. Duidelijk en correct in afspraken. Zeer goede en snelle service verlening. Vakbedrijf!

Service
Kees de Veer (Winkel)
13/06/2018
10

zeer vriendelijk en zeer deskundig personeel

Service
E.J. van den Burg (Den Helder )
06/06/2018
8

Een prettige garage, maar om een afspraak te maken worden vaak dingen vergeten te vragen of te verifieren. Daardoor onnodig vaak telefoontjes nodig.

Verkoop
Tg vet (Nibbixwoud)
06/06/2018
9

Makkelijk te berokken , veel parkeer gelegenheden, is voor mij handig ivm Campersen aan de kust en woonplaats

Service
w k
05/06/2018
9

alle afspraken zijn correct uit gevoerd.

Service
Buis (Heerhugowaard)
01/06/2018
10

zeer tevreden

Service
Cornelis van Noord (Den Helder)
30/05/2018
9

Doe al sinds 1978 zaken met deze garage eerst in Den Helder en daarna in Schagen en ik ben altijd goed geholpen zonder klachten en ze halen en brengen de auto zodat ik zelf niet naar Schagen hoef.

Service
1.jeensma (den helder)
29/05/2018
8

correcte vriendelijke behandeling,zo nodig wordt de auto gehaald en gebracht

Service
Lucas Pouwels (Callantsoog)
24/05/2018
9

Prettige garage, vriendelijk personeel. Van te voren is de prijs bekend. Wensen worden serieus behandeld.

Service
Martina Kossen (Alkmaar)
24/05/2018
9

Goede service en je word er altijd heel vriendelijk geholpen

Service
Jan.Beeldman (Den Helder)
23/05/2018
8

omdat ze goed werk leveren en altijd behulpzaam zijn

Service
John Schilder (Schagen)
09/05/2018
8

Komen afspraken na en de auto rijdt weer als een zonnetje

Verkoop
Ruud Greeve
04/05/2018
9

Altijd vriendelijk, word altijd direct geholpen voor kleine probleemjes (bv om een lampje te vervangen).Komen mijn auto thuis ophalen voor een onderhoudsbeurt .

Service
Gerrit Grevelink (Den Helder)
02/05/2018
8

deze garage geeft goede service en een helder antwoord op vragen.verder is hun kennis op peil.

Service
Martijn (Heerhugowaard)
02/05/2018
9

Een prettig autobedrijf, met vriendelijke, deskundige, service gerichte mensen.

Service
Peter Wit (Kolhorn)
02/05/2018
8

Je wordzo snel mogelijk geholpen, zodat je weer snel weg kan.

Service
Angelique Eelman (Wieringerwaard)
30/04/2018
8

Het bedrijf heeft een verzorgde uitstraling, keurige ontvangst, goede service en vriendelijk, meedenkend personeel.

Service
Jaap Hendrikse (Anna Paulowna )
26/04/2018
9

Goede service en vriendelijke bekwame medewerkers!

Service
Dhr. A.Neervoort (Schagen)
20/04/2018
10

Goede service, goede uitleg over wat de onderhoudsbeurt inhoud. Bellen bij bijzonderheden en vragen of je toestemming geeft en vertellen wat dat gaat kosten. Auto werd gratis gewassen weer afgeleverd.

Service
Dhr. S. Meeldijk (Anna Paulowna)
18/04/2018
10

Deskundige klantvriendelijke medewerkers. Onderhoud snel juist en tegen een goede prijs uitgevoerd.

Service
Jan de Vos (Hoogwoud)
18/04/2018
8

Ik ben vriendelijk ontvangen en de afhandeling is goed geweest. Ik kom al pl.m. 40 jaar in deze garage en het bevalt weer goed.

Service
Niek Vink (Den Helder)
18/04/2018
10

Fijne mensen. Goeie service. Altijd aandacht.

Service
Tineke de Groot (Schagen)
09/04/2018
10

Ik word altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan en krijg antwoord op al mijn vragen.

Service
Marco Kamps
04/04/2018
9

Goede service en afspraken worden nagekomen

Service
Dhr Kramer (Oudkarspel)
28/03/2018
8

Omdat men daar netjes vriendelijk geholpen wordt.

Service
Gêrard Janssen (Julianadorp)
28/03/2018
8

Zij hebben gedaan waar ik om gevraagd heb. dit is naar tevredenheid gebeurd en wat wil ik dan nog meer.

Service
MEVR.Dokter (Den Helder)
28/03/2018
10

nogmaals ik ben zeer tevreden en geef het graag door

Service
Ben Vis (Den Helder)
21/03/2018
8

de Service

Service
Ronald De Haan (Heerhugowaard)
21/03/2018
9

Altijd goede kwaliteit en service

Service
MAC van der Gulik
16/03/2018
8

Al jaren tevreden klant. Goede service, klantvriendelijk en reparaties worden netjes uitgevoerd. Prettig is het tussentijds contact tijdens keuring, beurt of reparaties. Voor snelle zaken als een lampje of ruitenwisser vervangen zou ik graag ook na 17:00 terecht kunnen, maar dat is ook mijn enige verbeterpunt.

Service
hj hensen (den helder)
08/03/2018
8

service is goed nooit geen problemen met de auto

Service
R. Greeve (Den Helder )
01/03/2018
10

Ik ben zeer goed geholpen, auto wordt op mijn huis adres opgehaald en terug gebracht. Ik geen negatieve dingen te bedenken.

Service
M. Bruin
28/02/2018
9

Zeer vriendelijke en zeer gewaardeerde service die verleentd wordt ook als er onverwachts iets voordoet en niet van tevoren een afspraak hebt kunnen maken.Er wordt altijd naar een klantvriendelihke oplossing gezocht.

Service
Mevr Hemelrijk (Den Helder)
14/02/2018
10

Prima service, zowel van balie als werkplaats. Geeft vertrouwen voor de toekomst

Service
T.S.Roos (Den Helder)
14/02/2018
8

service, klantvriendelijkheid.

Service
A.A. Hartman (A.A.)
07/02/2018
9

Zij komen mijn auto zelfs thuis ophalen bij een grote onderhoudsbeurt.

Service
F. Lakeman (Tuitjenhorn )
24/01/2018
10

Goede en vriendelijke service Afspraken worden nageleefd

Service
Theo Dinkelaar (Schagen)
24/01/2018
10

Ontvangst is zeer prettig, medewerkers zijn héél aardig en deskundig en de uitvoering van de werkzaamheden is uitstekend. De showroom ziet er netjes en opgeruimd uit. Kortom: dit is een aanrader.

Service
Dhr. G.H. de Bruijn (Julianadorp)
22/01/2018
10

Ik word altijd uitstekend geholpen in een vriendelijke sfeer, al mijn aankopen en onderhoudsbeurten altijd uitstekend uitgevoerd.

Service
m.poeste (julianadorp)
10/01/2018
10

Goede klantenservice, incl. ophaal/thuisbreng service vd auto. Een telefoontje met wat er''mankeert'' voor ze op reparatie overgaan. direct contact met de werkplaats

Service
Anoniem
08/01/2018
9

Snelle en vriendelijke service mogen ervaren.

Service
Marijke Doodeman (Heerhugowaard)
02/01/2018
8

goede dealer

Service
Gerard de Boer (Wieringerwerf)
28/12/2017
8

Klant heeft geen ervaring met andere garages, daarom is een TIEN ook niet relevant. Het cijfer ACHT geeft aan dat de relatie met mijn garage vertrouwd en prima is.

Service
W.Craanen (Den Helder)
28/12/2017
9

goede service - kwaliteit van reparaties - vriendelijk

Service
Jan Seppenwolde
27/12/2017
9

Klantvriendelijk goede service terzakekundig

Service
Janny kap oprel (Julianadorp)
22/12/2017
10

Ik ben zeer tevreden over louwman schagen.

Service
Leon Pluijmen (Broek op Langedijk)
21/12/2017
9

Gevoel dat ik integer behandeld wordt waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd zoals van tevoren is afgesproken. Afspraken worden steeds correct nagekomen.

Service
hr herman e van vuure (hoorn)
20/12/2017
9

prima service - altijd klaarstaande op korte termijn

Service
M. de Koning
20/12/2017
9

altijd een prima service gekregen. plus 10 jaar dus ik ben een tevreden klant met 4 Toyota,s.

Service
N de Gooijer (AnnaPaulowna)
20/12/2017
8

Alles naar te vredenheid

Service
Piet van Duin (Warmenhuizen )
20/12/2017
10

Zoals ik heb toegelicht. Zeer correct geholpen. Precies volgens planning.

Service
Sam ligthart (Warmenhuizen)
20/12/2017
10

Goede garage auto op tijd klaar niets op aan te merken

Service
Til Hendrikse (Anna Paulowna)
20/12/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Dhr. D.P. de Graaf. (Den Helder)
13/12/2017
9

Vlotte afhandeling en goede info

Service
Jan Kikkert (Den Helder)
13/12/2017
9

Goed vezorgd

Service
Bernadette Werkhoven (Schagen)
06/12/2017
9

Uit tevredenheid

Service
H.van Iwaarden (Warmenhuizen)
06/12/2017
8

Goed aanspreekbaar bedrijf. Heeft een warme uitstraling.Het onderhoud en vragen zijn altijd naar volle tevredenheid verwerkt.

Service
Simon Broersen (Schagen)
06/12/2017
10

Goede service en goeie monteurs

Service
ada de wit (den helder)
29/11/2017
9

vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg,

Service
C Bontes (Anna Paulowna)
24/11/2017
10

Ik weet geen betere

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Goede snelle service, vriendelijke mensen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Het personeel is vriendelijk en vakkundig . De wachtruimte is een prettige ruimte om te wachten. De uitgevoerde werkzaamheden worden goed doorgegeven.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Alles goed verlopen

Service
Piet Meester (Koedijk)
22/11/2017
8

Goede service en vriendelijke bediening en afhandeling.

Verkoop
Ronald kleist (Den helder)
22/11/2017
10

Goede service, vriendelijk

Service
Jac. van Etten (den Helder)
09/11/2017
8

Vriendelijke ontvangst Deskundig personeel

Service
Anoniem
08/11/2017
8

je kunt snel terecht, ze geven een tijdindicatie, als er extra kosten komen nemen ze eerst contact op. Er is een leenauto of fiets beschikbaar. Een koffiehoek waar je rustig kunt zitten. De auto wordt keurig afgeleverd

Service
Anoniem
08/11/2017
7

Vriendelijke en correcte bediening.

Service
Anoniem
06/11/2017
9

behulpzaam hebben tijd om je vragen te beantwoorden staan met raad en daad voor je klaar

Service
Anoniem
02/11/2017
9

vriendelijke mensen , schone en nette omgeving, goeie eerste indruk, netjes van tevoren alles besproken voordat iets gedaan werd, prima garage

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Je wordt goed geholpen door de mensen achter de balie

Verkoop
Heleen de Boer (Den Helder)
31/10/2017
10

Goede service en vakkundig advies!

Service
J.Klaver (Schagen)
25/10/2017
10

Super tevreden over de service en klanten benadering ga zo door

Service
Anoniem
18/10/2017
9

uitstekende service en klantvriendelijkheid.

Service
mw. J. Verbeek bc. (Schagen.)
18/10/2017
10

Zoals in voorstaande toelichting al geopperd, gewoon een fijne garage...

Service
Mevr: G. Kikkert (Den Helder)
13/10/2017
9

de mensen zijn vriendelijk en je wordt prima geholpen. Dit is voor mij een garage waar mee je verder kunt.

Verkoop
J.J te Lintel Hekkert (Schegen)
20/09/2017
9

Heel prettig bedrijf met uitstekende mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Vooral de verkoper heeft het uitstekend gedaan.

Service
Jan Batenburg (Julianadorp)
14/09/2017
8

je wordt er goed en daad krachtig geholpen

Verkoop
Carrie Waterman (Anna Paulowna)
13/09/2017
9

Een prima dealer waar wij met plezier (na het rijden in een ander merk auto) weer terug zijn gekomen. Wij werden vriendelijk geholpen door beide verkopers en kregen waardevolle informatie over onze nieuwe Hybrid Yaris. Ook de overige medewerkers zoals de receptie of de mensen van de garage zijn vriendelijk en geduldig.Kortom, zeer tevreden over Toyota dealer Louwman in Schagen. P.S.En de koffie is erg lekker.

Service
J.F.Koer (Heerhugowaard)
13/09/2017
9

plezierige samenwerking

Service
R. Nijs (Anna Paulowna )
13/09/2017
8

Goede service en kwaliteit

Service
Anoniem
04/09/2017
9

Bij de laatste service beurt kon niet alles worden opgelost. Tijdens onze vakantie deed zich (opnieuw) een probleem voor met de sensor van een van de deuren. Met hulp van de buitenland servicedekking van Toyota waren we nog niet helemaal tevreden maar een telefoontje naar Schagen heeft ons geholpen. Het probleem is nog niet weg maar we hebben er geen last meer van. Het bespaarde ons een rit van 40 km naar de dichtstbijzijnde toyotadealer met continu een irritant piepje in onze oren! Dank daarvoor. En hopelijk kan het probleem afdoende worden opgelost.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
9

Vakmanschap en goede service.

Service
Anoniem
24/08/2017
10

Goede informatie en service. Ook tussentijds even contact; dealer stelde voor om de motor te spoelen i.v.m. gevonden lichte sludgevorming na 68000km. Goed idee. Nadeel: rubbers rond solar roof en wind-deflector van onze Toyota Prius III (2011) vertonen haarscheurtjes na slechts 6 jaar; dat is veel te snel maar daar kan de dealer natuurlijk niets aan doen. Importeur wilde ook niets doen helaas. Heb nu zelf rubbers gekit met Sika lijmkit en in de siliconenspray gezet om verdere uitdroging tegen te gaan.

Verkoop
Nel Harms-Egner (Den Helder)
18/08/2017
10

Heel deskundig,prima service,aardige mensen,dik tevreden.

Service
Anoniem
17/08/2017
7

Ik krijg herinneringen en aanmanigen over een direkt door mij voldane rekening, ook na meermalen contact daarover

Service
Jacob van der Schrier (Vogelenzang)
16/08/2017
10

Wij hebben daar twee jaar geleden een gebruikte auto gekocht, welke wij op de website hadden bezien.wij zijn toen zo fijn te woord gestaan en niets opgedrongen.Aangezien het nogal ver weg is bij ons vandaan, ongeveer een uur rijden, maken wij tijdens de onderhouds beurt een gezellige dag van in Schagen.Wij vinden het een fijne garage.

Verkoop
Alice van Ooij - Landman (Hippolytushoef)
02/08/2017
10

De doortastendheid van de verkoper. Daarnaast de gemoedelijkheid van de verkoper. Dit lijkt in tegenstrijd met elkaar maar dat is niet waar, het kan samen. Door goed te luisteren naar wat wij wilden en ons de gelegenheid te geven om de nieuwe auto ruimschoots uit te proberen, zijn we uiteindelijk tot de koop van de auto overgegaan. We zijn uit een BMW 5 serie over gestapt naar een Toyota C-HR hybride. Die stap is niet makkelijk en de begeleiding en de uiteindelijke keus is naar volle tevredenheid verlopen.

Service
Dhr. Hezemans (Heerhugowaard)
02/08/2017
10

Erg vriendelijk, betrokken en duidelijk. Prijs/kwaliteit goed in verhouding. Bouwen een goede band op met de klant.

Service
Anoniem
26/07/2017
10

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en vertrouwen.

Service
Dhr.Frits Meijer (Hoorn n-h.)
24/07/2017
10

Goed en vriendelijke personeel en werken schoon en netjes,en alles is bespreekbaar.

Verkoop
Dhr. R. Boersma (Den Helder.)
19/07/2017
8

Vakbekwaam personeel, klantvriendelijk, prettig in de omgang en een goed geoutilleerd autobedrijf met nette uitstraling.

Verkoop
J. E. Dekker (Middenmeer.)
19/07/2017
8

Ik geef niet snel een 8

Service
Peter Wit (Kolhorn)
17/07/2017
9

Ik ken sommige medewerkers al heel lang, enr rij al in mijn zevende Toyota.

Verkoop
Dhr. W de Jong (Julianadorp)
13/07/2017
10

Mooie schowroom, vriendelijk personeel, niet opdringerig, direct koffie aangeboden men neemt de tijd en voor mij zeer belangrijk geen telefoon gesprekken tijdens de onderhandelingen.

Service
Harry de Porto (Den Burg)
13/07/2017
8

Goede service en vakbekwame medewerkers

Service
Jasper Mets/ Thea Mets de Vries (Julianadorp)
13/07/2017
9

Een uitstekend bedrijf met zeer bekwaam personeel op alle fronten. Thans zeer tevreden met m'n bijna 3 jaar oude AYGO, inmddels
mijn tiende Toyota en immer tevreden!!!!

Service
Anoniem
10/07/2017
10

Goede service, vriendelijke receptionist/ personeel!

Verkoop
G oudeman (Heerhugowaard)
30/06/2017
6

Kom er alleen voor een service beurt

Verkoop
Eelco. Jaarsma (Oudsluis)
22/06/2017
8

Heel netje ontvangen en keurig behandeld als klant niet als nummer zoveel.

Service
Erwin Kloosterman (Schagen )
21/06/2017
10

Goede service. Heldere uitleg van de werkzaamheden

Verkoop
Familie de Haan (Den Helder)
20/06/2017
8

Vriendelijk en kundig personeel

Service
Th.Hendriks (Schagen)
19/06/2017
9

Een aantrekkelijke locatie, wordt er vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Service
CAM Blom Bruin ('t Veld)
07/06/2017
10

altijd goed en perfecte service

Verkoop
David Asia (Heerhugowaard)
07/06/2017
9

Ik ben blij met de service bij Louwman Schagen meer dan 10 jaar

Service
Trudy Frankenmolen (Julianadorp)
07/06/2017
8

Prettige contacten. Doen wat is afgesproken. Haal en brengservice is prima in orde.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Een verademing in vergelijking met dealer Alkmaar

Verkoop
Gerrit Grevelink (Den Helder)
31/05/2017
8

Een fijne garage denken met je mee en communiceren goed. ik woon in Den Helder en ze halen je auto netjes op en leveren hem ook weer keurig af.
Petje af voor deze mannen!

Service
A de Jong (Heerhugowaard)
24/05/2017
9

Flexibel, duidelijke en juiste informatie allemaal door mensen die snappen wat een klant wil. Voor mij geen andere dealer.

Service
Anoniem
22/05/2017
9

Prettig geholpen

Verkoop
mevr n van miltenburg (julianadorp)
18/05/2017
4

keurige goede zaak met werk nemers die er verstand van hebben

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Gewoon een goede garage

Service
jeensma.i (den helder)
17/05/2017
8

haal en breng service is een goede regeling,nadeel is dat ik de wagen de gehele dag niet ter beschikking heb.

Service
Kees de Veer (Winkel)
17/05/2017
9

zeer klantvriendelijk personeel en zeer deskundige monteurs

Service
Cornelis van Noord (Den helder)
12/05/2017
9

Goede service en vriendelijke mensen en snelle hulp waar nodig.

Verkoop
Surinder Sandhu (Julianadorp )
11/05/2017
10

Zoal al eerder gezegd: het meedenken, de vriendelijkheid en de vakkennis van alle medewerkers.
Ze stralen vertfouwen uit.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
9

goede service.wij kunnen goede afspraken maken.

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Uitstekende service en een prettig contact met de mannen achter de balie.

Service
Dhr. S. Meeldijk (Anna Paulowna)
04/05/2017
10

Klantvriendelijk, deskundig personeel. Extra werkzaamheden worden eerst overlegd, prijs in overeenstemming met reparaties. Auto ophaal en breng service afgestemd op wensen van de klant.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Keurig bedrijf, behulpzaam en vriendelijk.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

goed bereikbaar prettige wachtruimte met goede faciliteiten (koffie, toilet) en mogelijkheid tot lenen van een fiets.
werkzaamheden worden goed uitgevoerd

Service
JHH Scholten (Anna Paulowna)
03/05/2017
8

Goede service en klantvriendelijkheid

Service
Dhr, Rom Boersma (Den Helder.)
26/04/2017
9

Prima en zeer aan te bevelen garage met vakkundig en klantvriendelijk personeel.

Service
J.F.K.Schreuder (Groningen/Callantsoog)
26/04/2017
10

Vanwege de optimale service!

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Eerlijke dealer met geweldig personeel bij de receptie. Tot nu toe altijd vriendelijk en goed geholpen.

Service
Mevr. T.J. van Dijke-van Eeten (Winkel)
19/04/2017
9

goede service, vriendelijke behandeling en goede uitleg.

Service
Mw. J. Viergever (Schagerbrug)
19/04/2017
9

Uitstekende service
Vriendelijk en kundig personeel
Geven me het gevoel dat ik als klant koning(in) ben

Service
a.harder (julianadorp)
18/04/2017
9

komt de auto van huis halen en ook weer terug brengen

Service
A.H.Tromp (Wieringerwaard)
12/04/2017
10

Klantvriendelijk .houden zich aan afspraken .staat nooit voor verrassingen.Bellen tussentijds als er een reparatie moet gebeuren

Service
Dick Berends
12/04/2017
10

Goede uitstraling, prima service en aardige mensen

Service
R van Deemter (Tuitjenhorn)
05/04/2017
10

Zeer tevreden zowel met aankoop dan wel met onderhoud.

Service
willem moransard (schagen)
05/04/2017
8

Zeer prettige ontvangst, deskundig

Service
Anoniem
03/04/2017
9

Vriendelijk en kundig personeel, mooie showroom.

Service
Anoniem
29/03/2017
8

Goed en vriendelijk en professioneel personeel

Service
B. Vis (Den Helder)
29/03/2017
4

Onpersoonlijk omgaan met de klant, ment wist eerst niet eens wie ik was.
Waarvoor ik belde, voor een afspraak. Werd later, door een bureau opgebeld voor een afspraak.
Maar die was al gemaakt met de garage in Schagen.

Service
Fam. J.R. Seppenwolde (Schagen.)
23/03/2017
10

Zeer vriendelijk personeel, hulpvaardig daarom komen wij er al jaren.

Service
mevr. Menkveld (Breezand)
23/03/2017
9

een persoonlijke en respectvolle benadering

Service
R. Snoek (Den Helder)
23/03/2017
9

Na een goede 100000 km in 7 jaar heeft de auto een aantal extra schoonmaakbeurten gekregen. Airco en Gasklephuis waren de belangrijkste. Dit kost wel iets extra maar de motor heeft nu aanzienlijk meer trekkracht en de auto rijdt een stuk beter. Ik ben altijd van plan geweest 10 jaar te rijden met deze auto, dat moet dus lukken.

Service
T den Hartog (Den Helder)
17/03/2017
8

ik wordt altijd prettig geholpen en al 40 jaar klant bij louwman .

Service
Kitty Mertz (Petten)
16/03/2017
9

Ik ben bijzonder tevreden. Prima service, aardige behandeling en heel behulpzaam!

Service
Anoniem
09/03/2017
10

Fijn personeel met kennis van zaken en een heel goede service.

Service
Kerstin van der Aa-Buisma (Den Helder)
08/03/2017
10

Zeer vakkundig personeel, zeer klantvriendelijk, betrouwbare dealer.

Service
Anoniem
02/03/2017
8

denken mee communiceren goed reparatie's worden netjes gedaan.

Service
Hr Ben Vonderbank (breezand)
02/03/2017
9

het is een modern bedrjf en deafhandelingen verlopen alle naar wens

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Vriendelijke service gerichte dealer!

Service
Mw. J. Verbeek bc. (Schagen.)
01/03/2017
10

Gewoon een prettige garage, zonder nonsens

Service
familie van der weele (julianadorp)
28/02/2017
9

eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam zodat wij een leenauto mee kregen om niet te hoeven wachten tijdens de apk en grote beurt.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

goede service, auto wordt gehaald en gebracht of eigenaar wordt even naar t werk gereden en weer gehaald. eigenlijke nooit geen klachten

Service
EDwin Buis (Heerhugowaard)
22/02/2017
10

Zeer tevreden

Verkoop
j van berkel
21/02/2017
10

Goed ontvangen en goed geholpen

Service
J.D. in't Veld (Den Helder)
21/02/2017
9

Vertrouwen, deskundig, vriendelijk,

Service
Dhr. A.A. Hartman (Den Helder)
15/02/2017
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Bea van Ouwerkerk Krijnen (Den Helder)
14/02/2017
10

Bij deze dank voor de persoonlijke begeleiding en advies van de mannen van de werkplaats. Altijd genegen om advies en hulp te geven.
Zeker nu mijn man is overleden en ik niet technisch ben is dat heel waardevol.
Dus een dikke tien!!!!

Verkoop
Anoniem
30/01/2017
9

Klantgerichte benadering.
Goede kennis van zaken
Vriendelijk

Verkoop
M
19/01/2017
10

Vriendelijk geholpen

Service
Janny Kap- Oprel (Julianadorp)
11/01/2017
9

Ik ben zeer tevreden over mijn garage. Vriendelijke mensen,auto wordt opgehaald en s'avonds weer op de oprit gezet. De vorige keer was hij glanzend gepoetst. Na een aan rijding vorig jaar zag de auto er niet uit, maar hij kwam als nieuw weer terug uit de garage. Alle lof.

Service
Hans Koeter (Den Helder)
05/01/2017
8

fijn correct personeel

Service
Peter Wit (Kolhorn)
22/12/2016
9

Je kunt er altijd terecht als het nodig is en je word dan goed geholpen.

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Vakwerk voor een schappelijke prijs. Inzage vooraf en maken hun werk af.

Service
Leon Pluijmen (Broek op Langedijk)
15/12/2016
9

Duidelijke communicatie, prettige receptiemedewerkers, werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd en mocht er iets niet goed zijn gegaan, dan is er geen discussie maar wordt een eventueel probleem naar tevredenheid opgelost.

Service
Ria kortenbach (Anna Paulowna)
14/12/2016
9

omdat ik meer dan tevreden ben

Service
ada de wit (AA) (den helder)
01/12/2016
10

klantvriendelijk en een goede service

Service
Anoniem
23/11/2016
8

Goede dealer, is altijd vriendelijk en duidelijk wat er met de auto gaat gebeuren.
Er staat altijd een bakkie koffie voor je klaar en de heren zijn altijd vriendelijk.
Daarbij is de prijs ook nog binnen redelijkheid, ik heb nooit het gevoel dat ik meer betaal dan nodig is.
Als er iets vervangen moet worden vragen ze het altijd eerst even en wat de kosten zijn, kan je zelf de keuze maken of je het wel of niet doet.

Service
C. Bontes Rietgorslaan 10 1761ZK (ANNA PAULOWNA)
08/11/2016
10

Alles wat je vraaqt wordt altijd goed uitgevoerd, niets is te veel.

Service
Mevr. C.Borst-v.Beckhoven (Julianadorp)
19/10/2016
10

Reeds vele jaren trouwe klant bij voorheen Schreur Den Helder. Altijd correct behandeld en goede service.

Service
Jan Ligthartt (Tuitjenhorn)
12/09/2016
9

ik ben er zeer tevreden

Service
Anoniem
31/08/2016
10

Een zeer correcte behandeling van de klant en nakomen van gemaakte afspraken door de medewerkers van dit bedrijf.

Service
bigot (petten)
31/08/2016
9

het is prima verzorgd hartelijk dank

Service
Henk Hidding (Schagen)
31/08/2016
9

Ik had verwacht dat de wijzigingen die door fabriekant waren vermeld uitgevoerd zouden worden want voor het aanbrengen van een trekhaak had ik een extra week gewacht zodat ik maar een keer naar de de garage hoefde te komen.

Service
J Raven (Julianadorp)
10/08/2016
8

Ben zeer tevreden

Service
Dhr. G.M.A. Laureys (Den Helder)
05/08/2016
8

De snelle en vriendelijke telefonisch afspraak/afhandeling. En verder de behandeling en reparatie door de monteur.

Service
Meindert Brugman (Nierp.)
03/08/2016
9

Bij Louwman ben je echt klant, ze kennen je en hebben aan een half woord genoeg. En zijn betrouwbaar en er is ook tijd voor een grapje.

Service
Jan Schellinger (Julianadorp)
20/07/2016
9

Ik heb vertrouwen in de uitgevoerde werkzaamheden en dat er niks extras op het bon staat

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Service is goed

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Haal en breng service auto. Ervaren personeel dat bekend is vanuit de voormalige vestiging in Den Helder. Goede tussenkomst bij vraag over prijs onderdeel

Verkoop
R.Dijkstra (Schagen)
13/07/2016
10

Omdat ik er zeer tevreden ben, goed advies gekregen en de Prius doet in de praktijk wat hij moet doen. Prima wagen, prima dealer.

Service
Dhr. Wim Hermans (Anna Paulowna)
06/07/2016
9

Goede garage met prima service.

Verkoop
Jan Koer (Heerhugowaard )
06/07/2016
9

Rustig en ongedwongenheid naast de Prettige sfeer

Service
Mevr m,c Duizendstra-Terwijn (Den Helder)
06/07/2016
10

Vriendelijke,correcte mensen ,antwoord op al mijn leken vragen,auto uit den Helder opgehaald en op afgesproken tijd weer terug. Alvast een melding van aankomende reparaties

Verkoop
Anneke vd Hoek v vliet (Den Helder)
29/06/2016
10

Het is een goede dealer voelt je er gewoon thuis

Service
Con de Vries (Schagen)
27/06/2016
9

Uitstekend werk

Service
Anoniem
22/06/2016
4

Groot onderhoud is niets anders dan een duur klein onderhoud remmen zaten vast? Kul verhaal had ze nl zelf al schoon gemaakt 100 euro? Brandstof systeem schoongemaakt? 100euro voor wat er mankeerde nl niets aan de auto Ruitenvloeistof niet gedaan, schoongemaakt? Nou met een vieze theedoek zeker uiteindelijk 500 euro armer voor onderhoud 🙁

Service
Dhr.H.M.Masteling (Tuitjenhorn)
20/06/2016
9

Alles is naar wens en verwachting, voordien contact gehad, verlopen.

Verkoop
Hans van der Wal (Den Helder)
15/06/2016
8

Goed geholpen en men heeft goede kennis van zaken en op bijna alle vragen een antwoord.

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Tevreden klant, vriendelijk personeel

Service
C A M Blom Bruin (,t Veld )
09/06/2016
10

Zeer correct, duidelijk en vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
9

Wij worden altijd netjes behandeld en er werkt zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
08/06/2016
8

Service (incl halen- en brengen)

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Je wordprima geholpen en kan op het personeel vertrouwen

Service
Erwin Kloosterman (Schagen)
08/06/2016
8

Prima service voor een goede prijs

Service
wiebe wijnbelt (lutjewinkel)
08/06/2016
10

vriendelijk personeel,op tijd geholpen,alles naar tevredenheid

Verkoop
Anoniem
02/06/2016
9

Prettig bedrijf

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Prima dealer, eerlijk advies en faire prijsstelling. Heb echt het gevoel klant te zijn.

Service
Dick Sman (Zuid-Scharwoude)
27/05/2016
9

Correcte behandeling afspraken op tijd afgehandeld.

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Dik tevreden

Service
Anoniem
25/05/2016
8

ik heb nog nooit klachten gehad ,kom eigenlijk weinig bij de dealer ,mijn auto geeft weinig tot geen reden tot klachten,indien er ooit eens iets is wordt de wagen gehaald en gebracht.

Service
Kees de Veer (Winkel)
25/05/2016
10

zeer deskundig en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
19/05/2016
10

Vriendelijke, servicegerichte en meedenkende medewerkers. Ik kom er al 20 jaar met veel plezier!

Service
l.boeljon (middenmeer)
19/05/2016
8

alles wat zeggen komen ze na

Service
Anoniem
18/05/2016
10

Altijd een goede samenwerking

Service
Anoniem
18/05/2016
10

klantvriendelijk,deskundig

Service
Dhr. Bais (Den Helder)
11/05/2016
10

zeer klantvriendelijk, goede monteurs, komen afspraken na, ik heb nooit het idee dat ik bedonderd word, iets dat ik bij vorige merken ( lees VW ) wel gehad had, meerdere malen zelfs, dus voor mij is louman schagen een top bedrijf!

Verkoop
P M Dekker (den Helder)
11/05/2016
9

Goede behandelingen , maar ik ben GEEN 10 geef man

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Er heerst bij deze dealer altijd een sfeer van familie. Het is er altijd gezellig en wachten is daardoor helemaal niet erg.

Service
Annemiek (Julianadorp)
02/05/2016
10

Zeer klantvriendelijk en attent, zorgvuldig in onderhoudswerkzaamheden. Mijn Toyota Yaris is een uitstekende auto, maar garage en medewerkers zijn mede een reden voor mij om Toyota te blijven rijden.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Ik word altijd vriendelijk en met geduld te woord gestaan, zowel door het personeel aan de balie als het personeel in de garage, ook als dat zo voor komt aan de telefoon. Vind ik zelf altijd heel belangrijk

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
6

afspraak niet na gekomen

Service
C.M.de Graaf (den Burg texel.)
29/04/2016
9

een zeer correcte behandeling het voeld als thuis komen.

Service
hennie buddingh (schagen)
29/04/2016
10

vakkundig personeel die je correct helpen

Service
J. Berlemon (Schagerbrug)
29/04/2016
8

Vriendelijk personeel, goede afspraken, behalve prijsopgave vooraf. Verder alles keurig afgehandeld.

Service
dhr. S. Sandhu (1788xa Julianadorp )
20/04/2016
9

Omdat men competent en meedenkend is en bovendien zeer klantenvriendelijk.

Verkoop
Johan Beaujean (Den Helder)
08/04/2016
10

Vriendelijk, duidelijk en goede uitleg

Verkoop
A. Meijer (Almere)
06/04/2016
9

zeer goed geholpen, alles goed uitgelegt , en de tijd nemen

Service
H E van Vuure (Hoorn)
06/04/2016
10

Prima service en dergelijke

Service
J.R. Seppenwolde (Schagen )
30/03/2016
10

We worden altijd zeer vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Wij gingen voor een wissel winterbanden. Zagen een mooie Auris staan. Rondgereden en meteen verkocht.
Prima geholpen en rijden nu met enorm veel plezier, zoveel mogelijk op de accu. Het is een top auto.
Ook werd er verbouwd en de garage was open. Daar werd begrip voor gevraagd. Ook de Flon behandeling
laten toen. Echt een aanrader. Fijne garage, vriendelijke personeel. Als ik er heen ga dan met plezier

Service
mevr. Menkveld (Breezand)
23/03/2016
9

vriendelijk personeel, voel me als vaste klant erg gewaardeerd, leuke prijs/kwaliteitverhouding en de koffie staat altijd klaar.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
9

goede begeleiding van begin tot einde. altijd bereikbaar voor vragen.

Service
Bart Bruinsma (Julianadorp)
10/03/2016
9

Goede afhandeling, houden zich aan afspraken

Service
Dhr. A.A. Hartman (Den Helder)
09/03/2016
9

Prima service

Service
Heer.Gêrard Janssen (Julianadorp)
03/03/2016
10

We zijn zeer tevreden worden behandeld als mensen en niet als nummer.
Ze kennen ons bij naam en toenaam en dat wekt vertrouwen.

Service
Anton Kreft. (Julianadorp.)
25/02/2016
9

men is altijd zeer vriendelijk en ook de haal en breng service van de auto is zeer goed.
de dealer zat eerst in den helder en nu in schagen dus zodoende.
ook heeft men altijd tijd als je onverwachts langs komt.

Service
Mevr. Rian Bok (Den Helder)
25/02/2016
10

Ik kan na jarenlang ervaring met deze garage, er zonder meer 100% op vertrouwen dat wat gedaan is/wordt, ook goed is. Vertrouwen speelt hierbij een grote rol, eveneens de geboden service. Nooit is iets teveel en altijd is er aandacht voor de klant. Chapeau!!

Service
Hr Jelle Siksma (Middenmeer.)
23/02/2016
9

Zoals reeds gezegt prima te vreden,nooit problemen gehad.

Service
Anoniem
22/02/2016
8

Altijd al tevreden geweest over dealer/werkplaats en manager

Service
Nico Kreijger (Heerhugowaard)
17/02/2016
8

Ik vind deze Toyota dealer een betrouwbare dealer, met klantvriendelijk personeel!

Service
Mevr.en Dhr. Reinalda (Schagen)
10/02/2016
9

Zeer goede service, vriendelijk/meedenkend personeel. Is al vele jaren onze dealer.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Ben gewoon zeer tevreden!

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Tja, een 10 is volledig vertrouwen en ik heb geen verstand van hoe een auto werkt. Dus bijna volledig vertrouwen

Service
H. Severijns (Den Helder)
28/01/2016
9

Ik kom al jaren bij deze dealer. Een afspraak maken is geen probleem, ik krijg vooraf een prijsindicatie en mocht er toch nog iets naar boven komen tijdens de werkzaamheden dan wordt ik daar keurig over gebeld. Al het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Service
A. Suwijn (Den Helder)
27/01/2016
8

Betrouwbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk. Jammer dat ze de auto niet even uitzuigen en dat de voorruit-wisser niet was gecontroleerd (moest nog een keer terug omdat deze stuk/versleten was, hetgeen ik zelf vergeten was te melden).

Service
b. vonderbank (breezand)
27/01/2016
9

goede garage met een prettige afhandeling van wat besproken is voor onderhoud auto

Service
Janny Kap (Julianadorp)
27/01/2016
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Geweldige service en vriendelijk
Personeel.

Service
W van Twuijver (Den Helder)
27/01/2016
8

Aardige vriendelijke mensen.

Service
Yvonne Slavov (Zuid Scharwoude )
27/01/2016
9

Zeer vriendelijk personeel en auto naar alle tevredenheid onderhouden. Ook bellen ze als er andere kosten bijkomen, prima service dus!

Verkoop
Anoniem
26/01/2016
10

gewoon prettige sfeer. Open, eerlijk, direct en kwaliteit

Verkoop
W.J.N. Waaijer (Den Helder)
25/01/2016
10

Zeer prettige benadering door de verkoper. Goede en duidelijke uitleg zowel betreffende de auto alsmede het bedrijf. Leuke originele ontvangst en overdracht van de auto.

Service
Roos (Den Helder)
20/01/2016
8

kwaliteit,service,

Service
E. van Abs (Texel)
06/01/2016
8

omdat ik tevreden was

Verkoop
Anoniem
04/01/2016
8

Vriendelijke benadering, deskundig advies, goede prijs.

Service
j.b. (Breezand )
04/01/2016
8

Vriendelijke monteurs,vertegenwoordigers en receptie.

Service
K.W. Doets (Oudeluis)
04/01/2016
9

Zeer klantvriendelijk. it bedrijf komt in alle opzichten betrouwbaar over

Service
J.S. Smit (Schagen)
24/12/2015
9

Wij beoordelen 'onze' dealer met een 9, omdat wij daar al van af 1996 zeer hartelijk worden ontvangen en zij altijd snel voor ons klaar staan.
Duidelijk is in de gang van de (jaarlijkse) eventuele 'reparatie' zaken en de daarbij behorende (on)kosten.
Dit alleen al maakt het rijden in een Toyota meer dan de moeite waard.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Goede communicatie. Betrouwbaar.

Service
Anoniem
16/12/2015
10

Prima service. Fijne mensen, zowel verkoopmedewerkers als monteurs!!

Service
Anoniem
16/12/2015
10

Als ik een nieuwe auto zou willen werd het een TOYOTA.

Service
A.. Ras (Callantsoog)
09/12/2015
10

Alles is top

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Ze geven een goede service en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Prettig benaderd door het personeel.Nette afhandeling van de reparatie, en uitleg wat er gebeurt is met de reparatie.

Verkoop
Mevr P.J.Harms-Egner (Den Helder)
09/12/2015
9

Veel mensen bij Louwman Schagen zijn ons bekend uit de periode Den Helder.
Hebben goede ervaring.

Service
Anoniem
02/12/2015
10

Prima bedrijf, eerlijke mensen

Service
Anoniem
02/12/2015
10

Fijne service, klantgericht en kundig!

Verkoop
Henk-Jan Wittink Wieringernieuws.nl (Hippolytushoef)
02/12/2015
9

Een prima correcte behandeling !

Service
J.G. Kikkert (Den Helder)
02/12/2015
8

Het was goed

Service
ada de wit (AA) (den helder)
26/11/2015
10

klantvriendelijk, vakbekwaam, professioneel.
Enige minpunt is dat ze ver weg zitten

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Klantvriendelijk, niet opdringerig, goede prijs afspraken en onderhoud wordt goed gedaan.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Klantvriendelijk, niet opdringerig, goede prijs afspraken en onderhoud wordt goed gedaan.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

Klantvriendelijk

Service
Wim Hermans (Anna Paulowna)
25/11/2015
10

Raad en daad met begrip voor de client. Adviezen die het er toedoen.

Verkoop
Anoniem
16/11/2015
8

goede begeleiding en service

Service
Anoniem
16/11/2015
9

goede service, afspraken worden keurig op de afgesproken tijd en snel afgehandeld,het enige probleem is de locatie, aangezien wij in Den Helder wonen.

Service
Mevrouw A. Lap (Heerhugowaard)
12/11/2015
9

ik ben uiterst tevreden over deze vestiging .
Deskundig, klantgericht en vriendelijk

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Prima service en erg klantvriendelijk

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Hoge mate van klantvriendelijkheid, meedenken met de klant, staan altijd voor me klaar

Service
J.Klaver (Schagen)
28/10/2015
9

Prima service, duidelijke uitleg over werkzaamheden, mocht er iets zijn altijd keurig overleg via de telefoon.

Verkoop
T.Bosker (Hippolytushoef)
28/10/2015
7

Vriendelijke behulpzame mensen

Verkoop
H J Karssen (Den Julianadorp)
23/10/2015
8

ik had wel een 9 of meer willen geven als Toyota in den Helder was gebleven.

Service
Gerard de Boer (Wieringerwerf)
22/10/2015
8

Dit is al jaren een betrouwbare garage voor mij. Je weet precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen.

Service
Ton Gelderblom (Schagen)
21/10/2015
8

Wij zijn zeer tevreden met onze dealer omdat, wanneer we iets nodig hebben en/of iets te vragen hebben altijd correct gehandeld wordt. ook een vriendelijk woord is hen niet vreemd.

Service
Dhr. D.F. Meijer (Den Helder)
15/10/2015
8

Bijzonder klantvriendelijke benadering door personeel werkplaats en receptie

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Goede dealer vriendelijk behulpzaam en goed onderhoud

Service
Anoniem
12/10/2015
8

Klantvriendelijk

Service
w.craanen (den helder)
12/10/2015
9

correcte behandeling

Service
Marcel Tourlamain (Den Helder)
05/10/2015
9

Prettige laagdrempelige sfeer, vriendelijk personeel. Duidelijke opgave van de kosten van te voren en de eindfactuur werd netjes punt voor punt doorgelopen. Omdat de auto elders nog onder de garantie viel werd, op verzoek, de moeite genomen het artikelnummer op te zoeken van een defect onderdeel zodat dit elders vervangen kon worden. Klasse !

Service
P. Van Ommen (Julianadorp)
30/09/2015
9

Ik laat al jaren mijn onderhoud doen doorr mijn dealer en ik blijf het gevoel van betrouwbaarheid in deze volledig houden.

Service
hennie buddingh (schagen)
24/09/2015
9

Vanaf je binnenkomst wordt je keurig ontvangen en het onderhoud word er bekwaam uitgevoerd en je auto in goede staat afgeleverd, je komt er graag.

Service
Henry Verbiest (Hippolytushoef)
23/09/2015
10

Klantvriendelijk, persoonlijke benadering, entourage en uitstraling van het geheel, vakkundigheid personeel, lekkere koffie, afspraken worden goed nagekomen.

Service
Anoniem
11/09/2015
5

Ik heb me nogal gestoord aan de wijze waarop mij na de onderhoudsbeurt telefonisch werd gevraagd of er nog allerlei extra checks mochten worden gedaan. Ik heb dit ervaren als bewuste overval techniek om alsnog allerlei (onnodige) extra's te kunnen doen tegen betaling.

Service
dhr. S. Sandhu (Julianadorp )
11/09/2015
9

Competent, eerlijk en vriendelijk.

Service
Mevr. Schouten (Schagen)
11/09/2015
10

Goede uitleg, duidelijke afspraken, aardige medewerkers en goede service.

Service
Fam Schouten (Callantsoog)
24/08/2015
8

Prima geholpen . Kan geen oordeel geven of alles technisch gedaan is , ga daar van uit.

Service
Wolf Harms (Den Helder)
20/08/2015
10

Wordt altijd netjes geholpen, bekwaam personeel, vriendelijk.

Verkoop
Petra Janssen (Den Helder)
17/08/2015
9

Vertrouwd en hele goede service

Service
Anoniem
13/08/2015
9

De correcte afhandeling en de manier hoe men de klant behandeld, super

Service
Anoniem
13/08/2015
10

Klantvriendelijk , goede service , prettige mensen !

Service
Jasper Mets/ Thea Mets de Vries (Julianadorp)
06/08/2015
9

Zeer betrouwbaar personeel die van wanten weet.!!! 'Geeft een goede uitleg!!, op een keurige manier!!!

Service
S.J.Schaap (Callantsoog)
06/08/2015
8

omdat ze hun werk goed doen

Service
Anoniem
05/08/2015
10

Altijd goede service en prompte reacties

Service
Henk Masteling (Tuitjenhorn)
04/08/2015
9

Gemoedelijke behandeling als klant en goede ervaring met de kwaliteit van reparatie o.a. gesprek over ja dan neen direct of later te verrichten reparaties.

Service
tp van galen (haarlem)
03/08/2015
9

is prima

Service
Dhr Plukker (Schagen)
29/07/2015
8

Ik ben over het algemeen redelijk tevreden over deze dealer.

Verkoop
C.F.van der Woude (Julianadorp)
22/07/2015
9

Goede behandeling en goede service alleen geen Capucino

Verkoop
Fam. D.P. de Graaf. (Den Helder)
22/07/2015
9

Het was plezierig om daar zaken te doen

Service
Dick Zuurendonk (Petten)
15/07/2015
10

Kom hier al jaren en tot genoegen en dit vind mijn auto ook, dit lacht altijd uitbundig naar daar zo vertroeteld te zijn.

Service
Willemijn Breebaart (Nieuwe Niedorp)
15/07/2015
9

Gewoon goede mensen

Verkoop
Familie van de Kamp (Julianadorp)
09/07/2015
8

Goede service !!!vriendelijk

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Omdat het personeel je auto op komt halen en weer terug brengt

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Deskundig personeel, zeer klantvriendelijk, snelle service

Service
m.duizendstra - Terwijn (Den Helder)
08/07/2015
9

correcte en vriendelijke ontvangst

Service
Mevr, Blom Bruin ('t Veld)
23/06/2015
10

Goede afspraken over auto brengen, de kosten, goede service en altijd vriendelijk. Eventueel ook nog koffie.

Service
Marcolien Barten- Scheringa (Nieuwe Niedorp)
18/06/2015
10

Vriendelijke mensen, fijne sfeer, alles volgens afspraak en alles met een persoonlijk tintje...TOP!!

Service
A de Jong (Heerhugowaard)
17/06/2015
8

Goede prijs-kwaliteit met persoonlijke aandacht voor de klant. Ik voel mij er welkom.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

De mensen, die daar werken doen hun werk met zorg en aandacht. En ze zijn vriendelijk.

Service
Kees de Veer (Winkel)
17/06/2015
9

deze dealer heeft zeer deskundig en klantvriendelijk personeel, die mij altijd zeer vakkundig helpen

Service
Louis van der Gragt (Den Helder)
17/06/2015
9

Goede service, prettige mensen

Service
H. Romijn (Den Helder)
04/06/2015
9

Vriendelijk personeel en betrouwbaar onderhoud.

Verkoop
p.kan (wieringerwerf)
03/06/2015
8

de behandeling en afhandeling is prima verlopen

Service
Wim Reinalda (Schagen)
03/06/2015
10

Al jaren bij deze dealer na 7 Toyota 's, 3 Renaults, 1 Lada. Is de beste service en kosten voor onderhoud ja natuurlijk bij Toyota.
Er is altijd bij een prijsopgave voor reparatie of nieuwe onderdelen te onderhandelen. De receptie is altijd meegaand met de problemen van auto of eigenaar.

Service
Ria Kortenbach (Anna Paulowna)
21/05/2015
9

omdat zij mij als klant met respect behandelen en zorgen dat ik zorgeloos kan rijden en dat met een auto van 10 jaar

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Al meer dan 30 jaar goede service

Service
Anoniem
20/05/2015
7

Baliemedewerker kwam afspraak om meteen te bellen als de auto klaar was niet na.

Service
Marijn Peters (Anna paulowna)
18/05/2015
8

De kosten voor het onderhoud zijn scherp geprijsd en daarbij is de service goed.
Gemaakte afspraken worden bij mijn altijd nagekomen.

Service
Dick Bakker (Schagen)
13/05/2015
9

Uitstekende garage incl. werkplaats. Perfecte service en zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Betrouwbaar, eerlijk, geven goede informatie. Bellen netjes als er iets vervangen moet worden. Nette uitstraling van de werkplaats.

Service
jan ravenstijn (de cocksdorp)
29/04/2015
9

Prima bedrijf vakkundig en klantgericht
goeie prijs kwaliteit verhouding

Service
J.F.K.Schreuder (Groningen-Callantsoog)
29/04/2015
9

Als gevolg van de prettige, vakkundige behandeling en verleende service!

Service
Wim Severins (Den Helder)
29/04/2015
9

Vriendelijk personeel. Altijd tijd voor een praatje en uitleg.

Service
Dhr. Smit (Julianadorp)
08/04/2015
7

Het zoeken naar occasions kan eenvoudiger is mijn idee.

Service
Anoniem
02/04/2015
9

Eerlijke dealer met vakkundig personeel en zeer klantvriendelijk

Service
Jurriaan Peijnenburg (Sint Pancras)
01/04/2015
7

Vriendelijk personeel, al wisselt deze nogal eens... regelmatig nieuwe gezichten.
Uitstraling van het pand is onder de maat, toe aan een opknapbeurt/renovatie.

Service
Anoniem
18/03/2015
8

Klantvriendelijk en meedenkend

Service
Dhr J Siksma (Middenmeer.)
18/03/2015
9

Ik herhaal dat ik al vele jaren klant ben van deze garage,als dat niet naar wens zou zijn dan was ik eerder vertrokken. Ik ben altijd zeer goed behandeld en heb een prettige band met het personeel.

Service
Rian Bok (Den Helder)
17/03/2015
10

Ik heb 100% vertrouwen in hun service, en dat al ruim 45 jaar.

Verkoop
Anoniem
11/03/2015
10

De behandeling en vertrouwen die wij hebben met het personeel is heel positie

Service
C.L.R. de Vries (Schagen)
11/03/2015
10

Heerlijk om binnen te komen en prima service.

Service
J den hartog slotemaker (Den helder)
11/03/2015
9

wij zijn al 40 jaar klant bij Toyota dan zijn ze toch wel goed.

Service
Piet Morsch (Schagerbrug)
11/03/2015
8

Correct. Flexibel. Beleefd. Klant is koning.

Service
Gêrard Janssen (Julianadorp)
04/03/2015
9

Ja ze hadden van mij een 10 gekregen als de monteur het verschil had geweten tussen een zomer en winterband..
Uitleg mijn auto is. Voor onderhoud 15000 km naar de garage geweest mijn auto was voorzien van 4 winterbanden de reserveband is een zomer band en door de monteur beoordeeld als winterband.

Service
Anoniem
26/02/2015
9

helaas geen dealer meer ter plaatse, moet dus voor een reparatie naar Schagen, de service is evenwel zeer goed, auto wordt
gehaald en gebracht evlt, maar kilometers kosten geld.

Verkoop
Anoniem
25/02/2015
9

Kom al jaren bij Toyota tot alle tevredenheid.

Service
J.n spaans (Heerhugowaard )
25/02/2015
8

Netjes behandeld en geen nr.
Je word behandeld als klant.

Service
Anoniem
19/02/2015
9

vriendelijke personen en een goede service

Service
Jeanne van Woensel (Den Burg ( Texel ))
19/02/2015
10

deze dealer verdiend deze 10 het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en ze hebben een lekker bakkie koffie.

Service
Y Hemelrijk Bijl (Den Helder)
19/02/2015
9

Is zeer klantvriendelijk, er wordt prima werk/ service geleverd, tijdens wachten is het gebruik van de koffieautomaat erg fijn.

Service
Ben Vonderbank (breezand 1764 gc)
18/02/2015
9

een goede behandeling ,en deze dealer is een begrip in deze regio

Verkoop
M Kossen (Alkmaar)
18/02/2015
10

Hele goede service en zeer vriendelijk

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Altijd uiterst correct en prima afhandeling.

Service
Mw. Schop (Julianadorp)
11/02/2015
10

Goede service, goede communicatie, altijd een vriendelijk woord en probleemoplossend meedenken!

Service
Anoniem
04/02/2015
8

Ik word keurig geholpen. Verder vertrouw ik erop dat er eerlijk en netjes gewerkt wordt aan mijn auto.

Service
Batenburg (Julianadorp)
04/02/2015
7

goede service

Service
cj Bil (Barsingerhorn)
04/02/2015
9

altijd keurig en netjes

Service
De heer van Vliet (Den Helder)
04/02/2015
7

Prima website maar er was geen mogelijkheid om aan gratis apk bij een grote beurt op te geven.

Service
Dhr.EHC Geervliet (Julianadorp)
04/02/2015
10

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf goede service

Service
T.S.Roos (Den helder)
04/02/2015
8

prima garage,prima service.

Verkoop
Roelofsen (Middenmeer)
02/02/2015
7

geen moderne showroom (niet een echte uitstraling),

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Correcte behandeling, adequate informatie, goede inruilprijs

Service
Anoniem
21/01/2015
9

We worden er altijd vriendelijk en goed behandelt. Hoewel dat voor ons moeilijk te beoordelen valt, vinden wij de monteurs vakbekwaam. Afspraken worden goed nagekomen (op een enkele keer na) of we worden op tijd gebeld.
Reparatiekosten die onvoorzien waren worden altijd doorgebeld en gevraagd om toestemming.

Service
G.J. van der Kolk (Opmeer)
21/01/2015
9

ben zeer tevreden

Service
J.D. in't Veld (Den Helder)
21/01/2015
9

Betrouwbaarheid, kennis, informatie, vriendelijkheid,

Verkoop
Anoniem
13/01/2015
10

Goede service, prettige behandeling en persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Een goede dealer met eerlijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
24/12/2014
8

Uitstraling

Service
J. Kikkert (den Helder)
24/12/2014
10

goede service

Service
Peter Bloemers (Den Helder)
24/12/2014
8

Betrouwbaar bedrijf en kundig personeel.

Verkoop
Anoniem
23/12/2014
10

Mijn dochter had al langer ervaring. Die is zeer te spreken over de garage. Verder vriendelijke en behulpzame mensen.

Service
Anoniem
11/12/2014
9

klantvriendelijk, altijd een kort praatje en koffie.

Service
S.
03/12/2014
9

Omdat ze goed zijn.

Service
hennie buddingh (schagen)
02/12/2014
10

vriendelijk, vakkundig personeel.

Service
C van Noord (Den Helder)
01/12/2014
9

25 jaar bij de zelfde dat betekend toch iets , goede behandeling doede monteurs en altijd vriendelijk

Verkoop
Anoniem
28/10/2014
9

Vanwege de ruimte die ik kreeg bij de verkoop van mijn oude wagen en vanwege de leuke manier van afleveren.

Service
J.Borst (Julianadorp)
27/10/2014
10

Vriendelijke en vakkundige benadering van receptie en werkplaats.

Verkoop
Piet Meester (Koedijk)
27/10/2014
7

Het is meer de RAV waarvan de bleu tooth niet werkt op mijn telefoon en dat van mijn vrouw. Telefoon is 1 jaar oud. Senioren telefoon en bevalt goed. Fysic.

Service
Anoniem
22/10/2014
7

goed en eerlijk geholpen

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
6

voldoende maar kan beter

Verkoop
Louis van der Gragt (Den Helder)
21/10/2014
9

Prettige vriendelijke mensen

Verkoop
Anoniem
20/10/2014
10

Staan altijd voor je klaar , dat is geweldig !!!!!

Service
Trudy Breij (Den Helder)
20/10/2014
9

Service, klantvriendelijkheid en vertrouwen in vakmanschap.

Service
Anoniem
16/10/2014
8

goede service

Service
d.dinkelaar (schagen)
16/10/2014
9

super tevreden

Service
Henk Jonkers (Winkel)
15/10/2014
9

Klantvriendelijk, alle werkzaamheden volgens afspraak verricht. Receptie vriendelijk en persoonlijk contact.

Service
Anoniem
14/10/2014
8

goede service

Service
Jan Ravenstijn (de cocksdorp)
14/10/2014
9

Heb het gevoel als klant behandeld te worden

Service
Ruud van Ouwerkerk (Den Helder)
09/10/2014
9

De zeer persoonlijke aandacht, de haal en breng service uit Den Helder naar Schagen en terug.
Meedenken met je portemonnee .
Al het personeel , bekwaam en vriendelijk..

Service
Cees Ruijter
06/10/2014
8

Betref Pechhulp van Toyota: ik was ca 1.000 km over mijn limiet van garantie tijdens een lange vakantie en moet nu € 146,47 betalen voor 1 minuut accu starten: zie onderstaand email uitwisseling:
Geachte ontvanger(ster),

Ik rij al jaren met plezier met mijn Prius:




De afgelopen 14 dagen met vakantie gegaan om na de vakantie voor een kleine beurt in Schagen-toyota Schreur. Ik rij ca 1.500 km met de vakantie.
Vorige week was ik in Den Bosch en wilde mijn Prius niet starten en dus pechhulp gebeld. Ik had de motorkap open gezet en zo kon de monteur zijn mobiele accu aansluiten en klaar is Cees ( = ook mijn naam!)
De heer van de pechhulp telefoon vertelde mij dat als ik over de km was dan zou ik alles zelf moeten betalen. Ik kon geen km stand lezen op mijn dashboard omdat ik geen stroom had en ik vertelde dat ik er waarschijnlijk wel over heen was. Ik dacht heel onnozel dat gaat mij ca € 60 kosten en dacht vooruit dan maar. Ik had natuurlijk moeten vragen wat de kosten waren, maar hij zei heel

Service
mevr. G. Kikkert (den helder)
01/10/2014
9

omdat ik correct wordt behandeld en goede service van ze krijg

Service
Ramon Tijsen (Den Oever)
01/10/2014
8

Goede medewerking

Service
René Dijkstra (Schagen)
01/10/2014
10

Omdat het personeel kennis van zaken heeft en aandacht voor de klant heeft.
Hier door kan ik zeer tevreden en veilig in mijn Prius rijden.

Service
J.Blok- van Strien (Schagen)
30/09/2014
9

Omdat ik zeer tevreden ben met deze garage!

Service
Pieter van der Linden (Julianadorp)
30/09/2014
10

DE samenwerking tussen werkplaats en carosserieafdeling

Verkoop
Mevr. M. de Koning van der Velde (Julianadorp)
29/09/2014
10

Een garage die weet wat klant tevredenheid en klant vriendelijkheid betekend. Dit voor zowel de verkoop maar nog belangrijker de service. in 1 woord perfect.

Service
Anoniem
24/09/2014
10

Ik ken de mensen die er werken al heel lang, ze helpen me altijd zeer vriendelijk, voorkomend en deskundig. Voelt een beetje als thuis komen als ik binnen stap en ik weet altijd dat mijn auto in zeer goede handen is. Die handen hebben mij nog nooit teleurgesteld.

Service
Dhr. J.W.Scheer (Haarlem)
19/09/2014
9

Rijden sinds 1966 onafgebroken Toyota en zijn sinds 1968 bij Schreur/Den Helder tot deze vertrok naar Schagen. Met andere woorden: mijn vrouw en ik kunnen met recht spreken over een jarenlange ervaring met de dealer. De beoordeling met het cijfer 9 is derhalve doordacht en terecht.

Service
Anoniem
09/09/2014
8

goede ervaringen tot nog toe

Verkoop
Anoniem
09/09/2014
9

Vriendelijke wijze waarop je geholpen wordt.
Altijd bereidt om voor je klaar te staan.
Dit geldt eveneens voor de monteurs.

Service
Wil Helfrich (Sint Maartensbrug)
09/09/2014
8

Staan altijd meteen voor me klaar, als opmerking bij laatste bezoek, gezegd 2 nieuwe achterbanden plaatsen terwijl ze volgens mij aan de voorkant zitten.

Verkoop
Anoniem
02/09/2014
10

aardig , ptofessional en besteed veel tijd aan zijn klant

Service
martina evenhuis (schagen)
02/09/2014
10

Vriendelijk personeel, kundig en altijd kostenpost vooraf. Altijd gebeld worden, als iets duurder is dan vooraf besproken.

Service
Anoniem
01/09/2014
8

Vriendelijk en duidelijke communicatie over te verrichten werkzaamheden

Verkoop
Jasper Mets Dhr. en Mevr. T.J.Mets de Vries (Julianadorp)
01/09/2014
10

Kennis van zowel de manager Johan Bakx, Chris Mastemaker, de verkoper, personeel receptie en monteurs zijn uitstekend zodat
mijn uiteindelijke eindcijfer niet moeilijk was om hiervan mededelingen te doen!!!!. Inmiddels m'n 10e aankoop van een Toyota, ook
dat is mede te danken aan de kwaliteit van dit merk!!!, hierdoor blijf ik ook in de toekomst Toyota rijden.!!!

Service
Petra (Den Helder)
28/08/2014
9

Heel goede service auto wordt netjes gehaald en thuis gebracht door de medewerkers die in Den Helder wonen. Zeer te vrede.

Service
Dhr Beemsterboer (Spanbroek)
27/08/2014
9

Komen afspraken goed na en je word er vriendelijk en correct behandeld

Service
Hendrikus J Karssen (Julianadorp)
27/08/2014
8

omdat een 8 ruim voldoende is.

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Service. Vriendelijk. Technisch

Service
Anoniem
26/08/2014
8

Goede service en klantgericht

Service
Mevr. C I Visser (Spanbroek)
26/08/2014
10

altijd vriendelijk en correct personeel die de tijd voor je neemt

Verkoop
Anoniem
21/08/2014
8

Goede vlotte service aardige verkopers

Service
Anoniem
18/08/2014
10

Staan altijd voor je klaar

Service
Ton Schouten (Callantsoog)
18/08/2014
9

wij rijden al jaren toyota en zijn altijd klant geweest in Den Helder. Een groot deel van het personeel is meeverhuisd naar Schagen.
Ondanks dat er ook ander personeel is, blijft het bedrijf dezelfde klantvriendelijkheid uitstralen. Voor ons een reden om nog lang Toyota te blijven rijden.

Service
w kater w (schagen)
14/08/2014
9

monteurs prima geen problemen

Service
Anoniem
13/08/2014
8

hij is goed e betrouwbaar

Service
Anoniem
13/08/2014
8

correct werk, afspraken worden nagekomen

Service
Agnes Janssen (Julianadorp)
12/08/2014
8

Uitstekende service, goede uitleg over de gedane reparatie's en zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
12/08/2014
9

Goede klantvriendelijkheid en service

Service
Dhr. R. Boersma (Den Helder.)
11/08/2014
8

De Toyota dealer bevalt mij heel goed. Men houdt zich aan afspraken, is duidelijk en eerlijk over de reparaties.
Voor mij is het jammer dat de vestiging in Den Helder gesloten is en we nu ruim 25 km verder naar Schagen moeten voor service en reparatie. Het is maar goed dat een Toyota een betrouwbare auto is. Mijn cijfer was dan nog hoger geweest.

Service
Dhr. Weerstand (Den Helder)
11/08/2014
9

Afdeling Schagen zoekt samen met de klant naar oplossingen zonder dat dan leid tot extra kosten.
Bij voorbeeld; de monteurs wonend in Den Helder, nemen de auto s'morgens mee en leveren de auto aan het eind van de dag weer netjes af.

Service
Anoniem
05/08/2014
9